Cuprins

  1. Ce este “Dansează dansul care te vindecă?”
  2. Care este scopul evenimentului?
  3. Cum se desfășoară evenimentul?
  4. Cu ce plecăm de la curs?

Ce este “Dansează dansul care te vindecă?”

Este cursul special creat de Cristie A’ime pentru a veni în ajutorul persoanelor singure dar și a cuplurilor. Dance the Dance that Heals reprezintă definirea valorilor personale cât și a celor de cuplu, comunicarea acestora în valoarea celor pe care îi întâlnim precu și descoperirea fricilor care stagnează comunicarea liberă dintre noi.

 

Care este scopul evenimentului?

Scopul evenimentului este să dizolve frica ce provine din recunoașterea propriei noastre identități, oglindită în persoana, persoanele de lângă noi. Evenimentul este unul interactiv și plin cu umor și surprize. Vom avea posibilitatea de a întelege dinamica de relaționare cu oamenii – de ce cu unii avem recepție iar cu alții doar decepție? Vom învăța totodată de ce suntem uneori timizi și fragili, ce au oamenii în fața cărora ne pierdem și oare de ce nu atragem partenerul sau partenera dorită în viața noastră. De exemplu, de Valentine’s Day, nu avem pe nimeni în schimb avem gratitudine pentru noi și pentru alții. Toate acestea vor fi dizolvate printr-o joacă la care vom participa fără să ne dăm inițial seama de impactul pe care îl are asupra vieții noastre, în care ne vom dezlănțui potențialul nostru social și vom avea acel moment de “public speaking” la care mulți dintre noi am visat dar nu am avut curajul să îl exprimăm.

După această zi de joacă ne trezim cu noi prieteni, oportunități, o recunoaștere a adevăratului eu, cu un curaj la care până acum doar am visat și o bucurie infinită de a ne dezlănțuită și exprima valoarea nou cunoscută la cât mai mulți oameni de a căror judecată nu ne va mai fi teamă. Cuplurile se vor trezi cu o comunicare incomparabil mai bună decât cea inițială, o intimitate și o sexualitate crescută deoarece o mare parte din resentimente vor dispărea până la sfârșitul serii. Hai să fim serioși, cine mai vrea să îmbrățișeze un om vizavi de care ai adunat resentimente?

 

Oare este posibil ca o zi și mai bine zis două, să poată să facă așa o diferență profundă în viața cuiva? Eu zic două, deoarece recomandăm celor care vin in prima seară, dar și celor care nu vin, sp participe și în a doua zi, unde vom ajunge la o întelegere mai profundă a relațiilor interumane și unde vom dizolva o parte din mecanismele care ne-au ținut distanți și indiferenți vizavi de persoana iubită, vom ajunge cu lacrimi in ochi față de acești oameni, parteneri și cu o recunoștință profundă.

Cursul este totodată o revelație într-o altă revelație, unde toți cei prezenți ne putem identifica cu cel mai bun model care suntem nu cu ceea ce trebuie să fim.

Cum se desfășoară evenimentul?

 

Ne vom alege masa la care dorim să ne aşezăm unde vom găsi şi totodată vom putea alege partenerul cu care ne dorim să interacţionăm şi ale cărui valori dorim să le cunoaştem.

Treptat însă, sub formă de joc şi distracţie vom realiza cât de important este să interacţionăm cu acei oameni care au aceleaşi valori ca si noi şi totodată să îi îmbrăţişăm şi pe aceia care ne displac deoarece nu întotdeauna cei care ne plac la prima vedere sunt aceia care pot să ne aducă cea mai mare diferenţă şi impact în viaţa noastră. Această transformare va fi resimţită în ceea ce valorăm, în ceea ce suntem cu adevărat şi nu în ceea ce trebuie să fim.

Cu ce plecăm de la curs?

La finalul zilei multe din fricile noastre se dizolvă şi înţelegem cât de important este să luăm deciziile potrivite pentru noi şi nu pentru alţii. Pe tot parcursul zilei sunt pregătite momente inedite, prin care ne redobândim încrederea în noi şi care sunt atent gestionate de specialistul în conştiinţa umană, Aime Cristie.

Cursul se va finaliza printr-o seară dansantă unde, indiferent de ritmul fiecăruia, de priceperea sau nepriceperea lui, realizăm că participând la acţiunile zilei şi la dansul care le încheie suntem gata să ne trăim viaţa cu o altă percepţie şi să îmbrăţişăm propria noastră persoană înr-un mod cum nu ne-am gândit înainte.

Mulţi dintre participanţii care au fost singuri vor închega noi prietenii, iar cuplurile vor avea o intimitate care cu siguranţă le va reaminti de prima zi de căsătorie şi ceea ce ne dorim este să o şi retrăiască.