Cum se poate ca viața unui om să transforme nemulțumirea unei relații într-o binecuvantare în timpul evenimentului care ține 12 ore?

Acest eveniment are capacitatea de a ne reconfigura felul cum ne vedem de la eșecul de ieri în succesul de azi prin definirea valorilor personale cât si a celor de cuplu comunicarea acestora în valoarea celor pe care îi întâlnim precum și descoperirea fricilor care stagnează comunicarea liberă dintre noi.

Scopul evenimentului este să descopere frica ce provine din recunoașterea propriei noastre identități , oglindită în persoana , persoanele de lângă noi .

Evenimentul este unul interactiv .Vom avea posibilitatea de a întelege dinamica de relationare cu oamenii – de ce cu unii avem recepție iar cu alții doar decepție.Vom învăța totodată de ce suntem uneori timizi si fragili , ce au acei oameni in fața cărora ne pierdem si oare de ce nu atragem partenerul sau partenera dorită în viața noastră. De exemplu de Valentine’s Day nu avem pe nimeni , in schimb avem ingratitudine pentru noi si pentru altii, vom incerca sa dizolvăm printr-o joacă la care participăm fără să ne dăm seama de impactul pe care îl are asupra vieții noastre. Ne vom dezlănțui potențialul nostru social și vom avea acel moment ‘’public speaking’’ la care mulți dintre noi am visat dar nu am avut curajul să îl prezentăm. După această zi de joacă ne trezim cu noi prieteni , oportunități , o recunoaștere a adevăratului eu cu un curaj la care pânp atunci doar am visat și o bucurie infinită de a ne dezlănțui și exprima valoarea nou cunoscută la cat mai mulți oameni de a căror judecată nu ne mai este teamă.

Cuplurile se vor trezi cu o comunicare incomparabil mai bună decât cea inițială, o intimitate și sexualitate crescută deoarece o mare parte din resentimente vor dispărea până la sfârșitul serii. Hai să fim serioși , cine mai vrea să îmbrățișeze un om vizavi de care a adunat atâtea resentimente .Oare e posibil ca o zi , să poată face așa o diferență profundă în viața cuiva ?

Ce au de spus oamenii dupa această experiență :

,,Nu există cuvinte care să poată cuprinde recunoștință mea pentru dragostea care am primit-o în acest curs. Nu există sumă de bani care poate să reflecte valoarea a ceea ce am trăit de-a lungul acestor zile. Am venit aici un om problemă, plec acum un om inspirat, un om curatat si luminos. Pacea pe care o simt în suflet nu se poate compara cu nimic din ce poate trăii un om. Cristie nu îți oferă ceea ce te aștepți. Cristie te surprinde de o mie de ori și îți oferă de un million de ori mai mult. Deschide-ți inima. Primește dragoste. Dă-ți voie să iubești.’’
Ioana R.,manager spa

‘’Am venit aici crezând ca îmi doresc să aflu cum pot să fiu apreciată la munca. Dar am plecat cu ,,Am venit aici crezând că îmi doresc să aflu cum pot să fiu apreciată la munca.Dar am plecat cu căsnicia salvată și sunt de 1000 de ori mai recunoscătoare pentru asta. Îți mulțumesc Cristie pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru că mi-ai transformat viața.Mă înclin’’
Veronica S., andreprenor