Consultantă internațională de valorificare a menirii umane

Australia – Johannesburg – Europa – România

Dragii mei,

Am revenit în România după peste 23 de ani trăiți în Australia și alte locuri ale lumii, cu o dorință imensă de a asista în transformarea conștiinței poporului român. Poetul francez Francoise Maurice a scris că ”nu e om care să treacă prin destinul nostru fără să lase o urmă pe el pentru totdeauna”,  iar poetul român Teodor Mara a trezit în inima mea conștientizarea misiunii mele pentru România prin cuvintele care nu cred că mă vor părăsi vreodată.

 ”Chemarea mea în glas de rugăciune pentru reînvierea neamului românesc ori în veșnic colind este chemarea suferinței noastre, fie iubiții mei prieteni lacrima să devina floare, ploile rod, iar ura multă dragoste care laolalta. toate să ne adune în același duh pe toți” –  profesor Teodor Mara

Cursurile Hearts of Hearts sunt expresia înțelepciunii mele, rezultatul studiului de o viață întreagă în legi universale care alcătuiesc infrastructura psihicului uman și dau naștere realității cu care ne identificăm și în care trăim. Transformările care se intamplă în aceste cursuri sunt greu de definit în cuvinte, oamenii rămân cu acea îmbrațișare și realizare pe care și-au dorit să o aibș de o viață întreagă: ”Mă iubesc pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce trebuie să fiu”. În sfârșit m-am îmbrățișat pentru întunericul din mine nu doar pentru lumina mea, ceea ce mi-a dat acea liniște care mi-am dorit-o din totdeauna, dar nu am știut cum să o cuprind, să o realizez, deoarece era asa de vastă.

Neputinţa unui om, neputinţa unei naţii este mesajul care doresc să rezoneze în mintea fiecăruia.

 

Prin confortul şi dezinteresul personal de a ne transforma viaţa, de a lua responsabilitate pentru acţiunile făcute, dăm putere constructelor care sunt făcute de nimeni altcineva decât de noi înşine, şi anume de dezechilibrele aflate în mintea fiecăruia, tinzând să dominăm dorinţa de autocunoştere şi expansiune universală pe care o avem dar am înlocuit-o cu limitaţii educaţionale, religioase şi pozitive, ajungând tot mai neputincioşi şi limitaţi, inima noastră universală, acel puls Cristic ajungând să fie tot mai puţin prezent în acţiunile şi gândurile noastre, viaţa fiind petrecută într-o biserică de piatră în loc de o inimă vie.

Doresc ca fiecare dintre noi să ne trezim la adevărata noastră valoare, unde să ne cunoaştem şi să ne recunoaştem atât în neputinţa pe care o avem cât şi în puterea şi înţelepciunea prezente într-o minte echilibrată şi o inimă deschisă.

Prezenţa aceasta nu a plecat şi nu a are de unde să vină deoarece este esenţa şi materialul din care suntem construiţi. Doar noi ne putem da permisiunea de a trăi în ceea ce suntem cu adevărat şi nu ceea ce trebuie să fim. Doar noi putem să transformăm bisericile de piatră în inimi vii. Doar noi putem să ne recâştigăm atât respectul personal cât şi pe cel al unei naţii. Noi suntem aceia care prin brilianţa şi înţelepciune pavăm treptele destinelor noastre, configurăm destinele copiilor noştri şi a generaţiilor următoare.

„Fie ca înţelepciunea inimii noastre să determine paşii pe care îi facem,

Fie ca prezenţa sufletului nostru să devină puterea pe care o avem.”, A.C.

 

 

 

România nu este făcută dintr-o mână de oameni, care aparent ne conduce şi ne asistă în neputinţa noastră, suntem 20 de milioane de oameni care prin chibzuinţa cât şi nechibzuinţa de care dăm dovadă, participăm într-un mod substanţial la problemele cu care ne confruntăm la ora actuală în ţară.

Multumesc pentru toti care prin prezenta voastra atat la cursuri cat si la promovarea acestor evenimente ma asistati ca aceasta dorinta sa nu ramana doar o speranta.

Forever grateful,

A’ime Cristie

 

 

RESTRUCTURAREA ECONOMICĂ A ROMÂNIEI ÎN CONTEXTUL COMUNITAR

INTEGRAREA ROMÂNIEI PRIN VALORIFICAREA RESURSEI UMANE

STABILIZAREA INFRASTRUCTURII ECONOMIEI PRIN CUANTIFICAREA DEFICITULUI FINANCIAR PREZENT ÎN MINTEA, CONȘTIINȚA NAȚIONALĂ

“Nu vei putea rezolva o problemă cu gândirea cu care ai creat-o!”

                                                                                                             Einstein

Definirea organizației care este responsabilă  pentru configurarea acestor transformări.

Structura de cursuri oferită se face prin Fundația Hearts of Hearts, o fundație internațională dedicată transformării conștientului uman. Această fundație are o reprezentantă îm România prin asociația Hearts of Hearts.

Ce visează această fundație?

Scopul acestei fundații este transformarea conștientului uman într-o prezentă inimă folosind cea mai avansată tehnică aflată pe glob la ora actuală. Tehnica este bazată pe matematică și fizică cuantică, este baza conștientului uman unde umanitatea există într-o singură frecvență.

                                                                                                             – Planck’s constant

Definirea acestei forme comune care stă la baza gândirii și este aplicabilă la 7 miliarde de oameni are în vedere rezolvarea conflictului aflat în gândirea noastră între ceea ce suntem și ceea ce trebuie să fim. Forma se află în expresia ființei umane in contextul universal și este transpunerea credinței religioase într-o trăire fizică.

NICI O TERAPIE NU ESTE COMPLETĂ PÂNĂ CÂND CAUZA NU EGALEAZĂ EFECTUL.

Dr. John Demartini

Această transformare se întâmplă prin o serie de cursuri adresate atât sectorului privat cât și sectorului public, transformarea omului se face atât la nivel personal cât și la nivel internațional comunitar.

Definirea acestei științe

Această știință, consultanță este rezultatul cercetării Dr. John Demartini – Institutul de studii avansate Houston – în domeniul comportamentului uman. Fiind sinteza a 280 de discipline care definesc gândirea umană și din care sunt derivate specializările care construiesc aspectul economic atât național cât și global. Aplicabilitatea ei nu se află într-un singur domeniu, ci în toate domeniile în care experiența umană își desfășoară existența.

Unde se implementează acestă știință la ora actuală?

Această știință se implementează în sistemul educațional al Africii de Sud deoarece ajută la stabilizarea infrastructurii economice ale acestei tări prin valorizarea umanp. Valorizarea unui om începe de la cele mai mici vârste, iar conștientizarea acestor valori este transmisă prin intermediul părinților.

Corporații care aplică această consultanță:

The south African Broadcasting Corporation, CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDOnet#Work Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services (SAPS), South African Correctional Services, IBM, Southwestern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc. , Arcis, Oppenheimer Funds, Merril-Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation, ARK Financial Group, Momentum Investmetn Group, Futurity Financial Group, Cunningham Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Builders, Neways, Niecon, Maserati/Ferrari, Europcar, alături de altele.

Care sunt factorii necesari de adresat ca să putem să reconfigurăm deficitul economic?

Factorul necesar de adresat este structura mentală atât la nivel individual personal cât și la un nivel colectiv național. Mintea noastră este cea care ordonează atât lumea noastră personală cât și lumea de afaceri.

Deficitul economic actual se află în primul rând în mintea umană. Conștientul nostru se diferențiază prin valori atât personale cât și cutumele regionale, naționale și globale.

Care sunt nevoile ca acest proiect să funcționeze?

Definirea structurilor care se află în economia națională.

Adresarea restructurii muncii în colectivități, comunicarea eficientă între membriii de echipă, dizolvarea diferențelor de comunicare dintr-o structură și altp structură, cursuri de comunicare.

Restructurarea sistemului educațional : copii, părinți, profesori – Cursuri părinți copii.

Restructurarea domeniului de afaceri, reconfigurarea felului de a gândi. Cum observația noastră are un rol de jucat în aceste construcții și cum observațiile noastre, felul nostru de a gândi poate să construiască sau să submineze business-ul clădit.

“Echilibrarea observației duce la stabilizarea business-ului pe care îl avem și la creșterea potențialului uman.”

Adresarea domeniului financiar Ș bănci și finanțe, cursuri și consultanță Business and Financial Inteligence.

“Până nu poți să-ți manageriezi emoțiile nu poți să-ți manageriezi nici banii.”

                                                                                                      Warren Buffet

Adresarea sistemului de sănătate, restructurarea sistemului medical în special spitale. Restructurarea gândirii cadrelor medicale cum boala și cauzalitatea acesteia este privită.

Curs – “Gândul care manifestă boala”

“Mens sano in corpore sano”

Thales

Axiologia este știința care studiază valorile umane.

Implementarea în fiecare structura studuiului de valori. Recunoașterea valorilor personale ne ajută la recunoașterea, definirea potențialului nostru uman și ne ajută în comunicarea eficientă a unui sistem de valori în valorile celuilalt.

Cum acest sistem uman de valori ajută la definirea valorii și menirii umane de la cea mai mică vârstă și ne asistă în îmbrățișarea noastră cu un scop și viziune bine definită.

Unde se implementează acest sitem de valori?

În educație : grădinițe, școli, licee, universități, în companii, departamentul de resurse umane.

Educația personalului unei companii este vitală pentru aceasta deoarece valoarea unei companii este definită de valoarea și substanța personalului din care este alcătuită și de specificitatea și claritatea celui care o conduce.

În ce constă acest sistem de valori?

În 12 întrebări bine definite care asistă omul să realizeze ce este important pentru el.

În momentul în care știm unde sunte, știm încotro să mergem. Orice muncă nu contează cât de nevaloroasă este, ea poate deveni o valoare atâta timp cât îi vedem utilitatea în viața noastră, felul cum ne ajută să trăim existența  dorită.