Salut lume!

September 1st, 2020|1 Comment

Bine ai venit la WordPress. Acesta e primul tău articol. Editează-l sau șterge-l ș-apoi începe să scrii!

Vision and global mission Hearts of Hearts

What gave rise to Hearts of Hearts events and what doest it represent?

In every single one of us, is a child whose heartfelt wish is more powerful than any arguments he’s being faced with. Then we usually grow up and we forget. When we discover the voice and the vision of our insight to be stronger than any opinions from the outsides, we master our lives.

In fiecare dintre noi există un copil a cărui dorință este mai mare decât orice argumente raționale s-ar aduce. La vârsta de numai șase ani am avut o viziuen astronomică, încăpățânarea și totodată dorința și perseverența să găsesc acea inteligență universală  în fiecare element care îmi înconjoară și totodată în fiecare bătaie de inimă pe care o întâlnesc. Se spune că tot ceea ce ceri cu o inimă de copil vei primii dacă vei si asculta. Evenimentul Hearts of Hearts este un program, semnătură care s-a născut în cu 10 ani în urmă, după ce am participat la evenimentul doctorului John Demartini, Breaktrough Experience.

Prima dată când am participat la evenimentul Breaktrough Experience, la insistențele unei prietene, transformarea avută într-o după-amiază, în cadrul acestui eveniment care ține 24 de ore, a fost atât de profundă încât am dorit din acel moment decât să dau mai departe această prezență și experiență maginificentă la un număr cât mai mare de oameni.

Mi-am pus întrebarea : What if?

Ce s-ar întâmpla dacă am atinge acea masă critică de gratitudine aflată și trăită în inima a câtor mai mulți dintre noi?

Ce s-ar întâmpla dacă limitația creată de propria noastră minte ar fi dizolvată iar mulțumirea și recunoștiința față de noi și față de oamenii care ne înconjoară ar fi prezentă într-o măsură tot mai mare a vieții trăite?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că suntem cauza propriilor noastre destine pe care le putem duce în direcția dorită sau nedorită cu propriile noastre gânduri?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că înainte să avem destinele noastre, a fost personalitatea noastră? Înainte de a fi personalitatea au fost faptele noastre, înainte de a fi faptele noastre au fost cuvintele noastre.

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că, cuvintele noastre au fost în primul rând gândurile noastre? Oare acele cuvinte pe care le auzim precum Mens sana in corpore sano ar avea un rol mai profund, am realiza că defapt bolile pe care le manifestăm în corpul fizic am putea să le demanifestăm odată ce realizăm că suntem cauza acestora? Oare nu am putea să evităm acele suferințe profunde în care să ne pierdem speranța, realizând că dacă suntem cauza care a creat-o suntem și efectul care uremază, iar prin conștientizarea dualității umane și sintetizarea acestor observații să ne dobândim sănătatea și vitalitatea care aparent ne-au părăsit corpul fizic?

Am creat evenimentul Hearts of Hearts, “Unde îmi este milionul? Încotro să o iau? Ce să fac cu viața mea?” tocmai cu scopul de a aduce însemnătate și viziune în viața a milioane de oameni care sunt în căutare, unii dintre ei aflându-se în situații disperate și de a facilita această știință , tehnologie care este considerată cea mai eficientă în transformarea minților și vieților oamenilor la nivel global, la suma de 10% din salariul, pensia medii pe economie.

Mulțumesc tuturor celor care prin prezența lor au participat la vizunea și misiunea mea de viață deoarece nu este prezentă prea mică sau prea mare prin care putem aduce o contribuție în a atinge viețile și inimile altora. Consider că fiecare dintre noi are o misiune și o dorință de viață și doresc să particip la transformarea și iluminarea a cât mai multi oameni.

 

Love and grace, A’ime Cristie

De la gând la cuvânt și faptă

In Talmud se spune “Aveți grijă la gândurile voastre pentru că gândurile vor fi cuvintele voastre, aveți grijă la cuvintele voastre pentru că vor deveni faptele vaostre, aveți grijă la faptele voastre pentru că vor deveni personalitatea voastră și aveți grijă la personalitatea voastră, pentru că va fi destinația, destinul și viața voastră” Și dacă…

Cum apar bolile?

Dacă ne uităm, cu ani în urmă nu au fost atât de multe varietăți de boli. Ne-am pus întrebarea, oare de ce am ajuns să avem atâtea boli? Sunt aproximativ 15.000 de diagnostice. Am ajuns să ne întrebăm de ce apar aceste variații, care este cauza lor, care sunt factorii?

Interviu: A’ime Cristie despre evenimentele Hearts of Hearts

A’ime Cristie, specialistul in conștiința umană a acordat un interviu la televiziunea Arad despre modul îm care se derulează un eveniment marca Hearts Of Hearts. A’ime Cristie a venit la interviu chiar in pauza cursului Master Your Life, de la Arad, la scurt timp după ce revenise din Africa de Sud.

Cum ne descoperim profesia?

Niciun om nu poate să iși descopere profesia până nu se cunoaște pe el. Până ce nu își cunoaște valorile, emoțiile, volatilitățile nu are cum să se definească pe el în cea mai autentică formă posibilă pentru că va trăi cu frica pentru ca nu cumva să își piardă imaginea pe care si-a construit-o atât de mult timp.

Ne naștem sau nu cu mintea echilibrată?

Se zice “Mens sana in corpore sano”. Însă pentru a ajunge să avem o minte sănătoasă într-un corp sănătos trebuie să avem o minte echilibrată unde să existe o armonie între partea pozitivă și cea negativă.

De ce consumăm droguri?

Consumul de roguti poate fi sinonim cu adicția de fericire, cu un mod de viață plin de nemulțumire, cu necunoașterea propriilor valori, cu dorința de a deveni un superstar după modelul celor pe care le vedem pe micile ecrane…

Cum se ajunge la sinucidere?

Oare când și unde am ajuns la capătul puterilor și numai doresc să continui și am acele gânduri că ar fi mai bine dacă nu aș mai fi pe această lume?

Cancerul și apariția lui

Mulți ne întrebăm cum a apărut cancerul pentru că tot mai multă lume suferă de diferite forme de cancer. Cancerul a fost și cu sute de ani înainte dar sub altă formă. Pornind de la premisa că boala este inadaptabilitatea la stres și până cauza nu egalează efectul nicio terapie nu este completă. Ne intrebăm care este cauza apariției acestei boli atât de crunte?

De ce ne îmbolnăvim de inimă?

În România cei mai mulți oameni sunt cardiaci. se îmbolnăvesc de inimă. Asta se întămplă pentu că ne închidem inima și nu mai comunicăm iar atunci se creează o barieră și o densitate. Unii dintre noi avem un blocaj pe o arteră și ne întrebăm ce anume a creat acel blocaj? Este o durere profundă care la un moment dat a trebuit să-i spunem stop.

Cum apare dezinteresul?

Dezinteresul apare atunci când faci ceva pentru că trebuie și nu pentru că tu iubești. Nu există om care să poată fi interesat de toate. Există valori unde ai recepție și acolo unde nu ai va exista o decepție. De câte ori avem în echipă un om eficient vom avea și unul ineficient care să compenseze.

Dacă tu nu știi eu știu

Cu cât un om are mai mult nu știu are undeva mult știu pentru că una fără alta nu există. Puneți pe o hârtie lucrurile pe care nu le știți și apoi pe cele pe care le știți și cu siguranță veți fi surprinsi.

Când ai doar nu știu este un altul care știe…

Oare visăm fără ca să definim ce anume vrem și să obținem acele rezultate? Oare dacă nu punem nici o intenție se va întâmpla asta?

Sunt niste etape de ce oamenii nu își ating scopurile?

Nu există o singură cauza ci sunt mai multe. Inițial trebuie să ai o intenție. Și mulți dintre noi dacp am încercat de 10, de 20, de 30 de ori să obținem un lucru să ne cumpărăm o masină, o casă, dar nu am ajuns la acest rezultat spunem că pentru ce să mai vrem că nu mai are niciun sens…

Munca din iubire și nu din sacrificiu

Mi-a plăcut să lucrez pentru mine de obicei dar am pusă în situația în care a trebuit să fac echipă cu cineva intr-o companie și nu s-a potrivit, era prea multă subordonare din partea mea și prea multe compromisuri făcute pentru alții…

Raiul si iadul sunt aici, pe pământ !

Când realizăm că raiul si iadul sunt pe pământ și le trăim zilnic, atunci, cât timp nu lucrăm ceea ce ne inspiră vom avea un iad, iar când facem ce iubim ce ne inspiră avem un rai și o viată inspirată…

Întrebare

La sfârșitul vieții mele, cum doresc eu să se aducă aminte de mine. Ce vreau să se spună despre mine? Vreau să se spună că am fost un creator de modă strălucit, că am fost un sculptor, un pictor bun sau că am fost un om care a făcut tot posibilul ca să transforme viaăa multor oameni să să manifeste acea divinitate în umanitate.

Invidia și gelozia

Invidia și gelozia apar tocmai pentru că noi nu observăm că ceea ce au alții avem și noi dar sub o altă formă. Oamenii înzestrați sunt acei oameni care au vrut să facă ceva nu doar pentru ei ci și pentru ceilalți. Atunci când vrei să faci și pentru alții înzestrarea ta crește. Ce au acești oameni?

Partea pozitivă nu există fără partea negativă

Ne dorim de multe ori să vedem numai partea bună a lucrurilor și să trecem cu vederea că la tot ce este bun există si ceva rău. Atunci când uităm de rău si anume de partea negativă va reveni în atenția noastră cu o putere mult mai mare decât ne putem imagina…

Gândul

De obicei noi ne gândim la ceva, că doresc să am mai mulți bani la sfârsitul zilei, a săptămânii sau a anului dar dacă nu se întâmplă acest lucru spun că nu am noroc și că am fost blestemat. Nu există un om blestemat…